Goedkope vliegtickets > vliegtickets Verenigde-Staten > Dallas

Goedkope vliegtickets naar Dallas

 

Vind de goedkoopste vliegtickets

Van:
Vertrek:
Naar:
Retour:
Volwassenen:
Kinderen(2-11):
Baby's(< 2 jaar):
Goedkope vliegtickets Dallas
 
 

Vliegen naar Dallas

Dallas is de derde stad van de staat Texas, in het zuiden van de Verenigde Staten. Texas grenst aan Mexico en kent een klimaat met warme tot hete zomers en zachte winters. Het binnenland van Texas wordt vooral gekenmerkt door kale vlaktes, rotsachtig heuvelland en droge woestijnen. Dallas zelf is een moderne stad met 1.6 miljoen inwoners, een imposante skyline en een aantal interessante musea.

 

De goedkoopste vliegtickets naar Dallas

Vliegticketszoeken vergelijkt razendsnel alle vliegtarieven naar Dallas. Kies de vlucht die u het beste bevalt en betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL of creditcard. Vliegticketszoeken is een website van ATP, een van de grootste reisorganisaties van Nederland met meer dan 10 jaar ervaring in het online vergelijken van vliegtarieven. Dankzij onze lage reserveringskosten heeft Vliegticketszoeken het hele jaar door de goedkoopste vliegtickets naar Dallas.

 

De luchthaven van Dallas

Dallas Fort Worth International Airport is een groot, modern vliegveld waar vrijwel alle vluchten vanuit Europa landen. Vanuit Nederland vliegt u meestal met een overstap naar Dallas Fort Worth. De totale vliegtijd exclusief overstaptijd van Schiphol naar Dallas is ongeveer 11 uur.